Vragen over een helikoptervlucht? Aarzel niet om ons te contacteren!

Ontdek onze rondvluchten

We bieden helikoptervluchten aan voor één of meerdere personen van 30, 45 en 60 minuten, maar u kan ook voor langere tijd huren.

De vluchten kunnen gevlogen worden vanuit Diksmuide, Diest of Wevelgem. De vertreklocatie wordt bepaald aan de hand van de regio waar u wenst te vliegen. Hieronder geven wij u een overzicht van onze vliegroutes. Het is ook mogelijk om zelf een route samen te stellen.

We kunnen u ook ophalen in uw regio en/of overvliegen naar een restaurant of een andere bestemming.

Na de vlucht kan u nog foto’s nemen aan de helikopter, alsook de adrenaline wegspoelen of napraten in onze gezellige cafetaria of op het terras. Breng gerust uw familie en vrienden mee die kunnen meegenieten van uw belevenis!

Luchtdopen regio Diksmuide

Onze vliegroutes:

Helikoptervlucht Nieuwpoort

Westkusttour – 30 min

We vertrekken op onze helihaven in Diksmuide en zo vliegen we via de polders en IJzervallei naar Nieuwpoort. Daar zien we het Albert I monument, het sluizencomplex en de jachthaven. Via de havengeul bereiken we het staketsel en zo volgen we de kustlijn tot in De Panne. Daar keren we terug landinwaarts en vliegen we via Veurne en de polders terug naar de helihaven in Diksmuide.

Vertreklocatie: Helihaven Diksmuide

Helikoptervluchten kust

Oostkusttour – 45 of 60 min

We stijgen op in Diksmuide en we vliegen richting Nieuwpoort. We volgen de kustlijn en ontdekken o.a. Oostende, De Haan en Blankenberge van uit de lucht. Naargelang de vluchtduur die u kiest, vliegen we tot Zeebrugge of Knokke. Daarna keren we landinwaarts en vliegen we via Brugge terug naar Diksmuide.

Vertreklocatie: Helihaven Diksmuide of Vliegveld Wevelgem

Tyne Cot Cemetery

Battlefieldtour – 30, 45 of 60 min

Een unieke helikoptervlucht boven de oorlogsmonumenten in de Westhoek. Omwille van de specificiteit van deze tours, hebben we hiervoor een aparte pagina over. Meer info over helikopter Battlefield Tours

Vertreklocatie: Helihaven Diksmuide of Vliegveld Wevelgem

Helikoptervluchten Brussel

Brusselstour – 60 min

Via de Internationale Luchthaven van Zaventem vliegen we naar de noordkant van Brussel over de Brug van Vilvoorde, langs het Huis van de Toekomst, het Atomium, Brupark, China Town, de Leeuw van Waterloo… Op de terugvlucht vliegen we langs de Universiteitsstad Leuven waar U de Universiteitsbibliotheek op het Ladeuzeplein vanuit de lucht kan bewonderen.

Vertreklocatie: Helihaven Diest

Stel uw eigen vliegroute samen

Gepersonaliseerde tour

Bij een gepersonaliseerde vlucht kunt u zelf het traject kiezen. U geeft ons voordien alle plaatsen door die u wenst te ontdekken, bv uw geboortedorp, uw huis… We helpen u graag bij het samenstellen van een mooie vlucht.

De locatie van waaruit we vertrekken is onze helihaven in Diksmuide of in Diest, naargelang de regio die u wenst te overvliegen. Het is ook mogelijk om u op te halen bij u in de buurt of op een feestlocatie. Zie “Luchtdopen op uw feest” voor meer info.

Vertreklocatie: Diksmuide, Diest, Vliegveld Wevelgem of een locatie bij u in de buurt