Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Luchtfoto en film

Heli Promotions biedt luchtfotografie aan met behulp van helikopters. Niet alleen in België maar ook in Frankrijk en Nederland beschikken we over de nodige vergunningen voor luchtfotografie.

U kunt als fotograaf een helikopter huren om luchtfoto’s te maken, maar ook particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor luchtfoto’s. Onze eigen fotograaf verzorgt dan volledig de fotografie.

Enkele voorbeelden van luchtfotografie: woningen, boerderijen, projecten in aanbouw, braakliggende gronden, havens, ziekenhuizen, monumenten, kunstwerken, groepsfoto’s enz …

Naargelang uw wensen wordt in vogelperspectief of verticaal gefotografeerd, in detail of een algemene foto. Alle luchtfoto’s worden in hoge resolutie op CD/DVD geplaatst, kant en klaar om gebruikt te worden op uw website of drukwerk. Door de combinatie van verschillende opdrachten, kunnen we de prijs laag houden.

 

Naast luchtfoto’s bieden we ook videobeelden aan. Onze Robinson R44 kan worden uitgerust met een externe gastabiliseerde camera, een cineflex.

Luchtfoto gebouw
Luchtfoto van een bedrijfsgebouw
helikopter cineflex
Robinson R44 uitgerust met CineFlex camera

Enkele luchtfoto’s uit ons archief